Интересни факти за жените

Не всеки може да си каже, че знае всичко за жените. И ако наистина подходите към въпроса, се оказва, че такъв човек изобщо не съществува. Един живот не е достатъчен, за да познаеш една жена. Затова решихме да ви разкрием няколко необичайни и интересни факти за жените.

Това е единственото същество в света, което след като прекара два-три дни на почивка с приятел (ваканционен дом, хотел, вила и т.н.) и се прибере у дома, веднага ще се обади на същия приятел, за да сподели впечатленията си!
В банята на жените можете да намерите повече от 400 различни, но много необходими малки неща.
Средно една жена купува най-малко 111 чанти, чанти, козметични чанти и портмонета в живота си.
Когато мъжът каже, че е готов да тръгне, това означава, че само посещението до тоалетната го дели от изхода. Същата фраза в устата на жена означава, че преди да си тръгне, тя трябва да има време да си измие косата, да изглади облеклото си и, разбира се, да направи грим.
Жените продължават да се пазарят, дори ако не планират да купуват нищо.
През живота си една жена изяжда около 2 кг червило.
Жените мигат два пъти по-бързо от мъжете.
Те се усмихват по-често от мъжете, но и плачат четири пъти по-често.
Достатъчно е мъжът да прегърне жена за 20 секунди, за да й вдъхне увереност…
Когато правят секс, 96% от жените мислят дали изглежда красива.
Проучване сред 1500 жени показа, че 49% от жените се чувстват по-щастливи след 50 години. 25% от нежния пол на тази възраст заявяват, че току-що са започнали да прекарват качествено време с партньор и да изпитват най-голямото удоволствие от секса.
В Хонг Конг жена, която е изневерена от съпруга си, има право да го убие, но без да използва чужди предмети. Само с голи ръце.
Испанецът Анхелес Дуран официално притежава Sun.
Първият програмист в света е жена. Тя живее в Англия. Това е Ада Ловлейс.
По време на военните действия през 12 век германският крал разрешава на жените да напуснат града и ги кани да отнемат каквото си пожелаят. Какво мислиш, че са направили жените? Те носеха съпрузите си на раменете си.

Знаеш ли?

Във Флорида (САЩ) на неомъжените жени е забранено да скачат с парашут в неделя. Докато нямате другата си половинка, също няма да имате право да пеете по бански, да карате скейтборд без регистрационен номер, да се къпете голи и да чупите повече от три чинии на ден. Също така ви предстои глоба, ако заспите, докато сушите косата си.

В Сейнт Луис (САЩ) голите жени, както и жените в пеньоари или нощници са изложени на риск да изгорят при пожари – на пожарникарите е забранено да спасяват такива лица от огъня.

В Кентъки (САЩ) нито една жена не може да се появи на пътя по бански, освен ако не е придружена от двама полицаи или ако не е въоръжена с лопата или бейзболна бухалка. Но това правило важи само за тези жени, които тежат по-малко от 40 или повече от 90 кг.

В Мейн е противозаконно да се гъделичка по брадичката на жената с химикалка.

В окръг Логан, Колорадо, е противозаконно мъжът да целува спяща жена.

В Оклахома всеки мъж, жител на Оклахома, преди да прави любов с дама, трябва да получи нейното писмено разрешение. Ако дамата принадлежи към национално малцинство, разрешението трябва да е написано на нейния роден език.

В окръг Маданг (Нова Гвинея) измамените съпрузи получават заповед да обезглавят любовниците на жените си. Освен това осъденият преди екзекуцията трябва да изяде пръста на любовницата си.

В Гана (от 1994 г.) мъж трябва да има поне 50 долара, овца и три бутилки джин, за да прави секс с момиче под 18 години. Всичко това ще се изисква за плащане на глобата, ако момичето забременее.