Мъж те обича много, ако прави тези неща вместо теб

Той се грижи за вас, като иска да бъдете щастливи

Експертите по връзките са ви разказали за поведението на мъж, който е готов да ви обича завинаги.
Той е абсолютно отдаден на вас

Той не се опитва да избегне вас или задълженията, които му налагат връзка с вас. Нямате съмнение, че той иска да бъде с вас, защото е 100% отдаден на връзката ви.
Той ще ви подкрепи независимо от всичко

Съпругът ви винаги е готов да ви подкрепи: той се радва на вашите победи с вас, той поставя рамо до раменете ви, когато искате да плачете. Ако паднеш – винаги ще ти помогне да се издигнеш.
Той не се страхува да изглежда уязвим

Мъжът не се страхува да се отвори пред вас и да покаже вашите слабости. Той ви разказва за чувствата си и не е отделен от вас с невидима стена.
Вие растете заедно като личности

През времето, прекарано заедно, той стана по-зрял и се промени към по-добро. И не защото си го накарал да се промени, а защото е решил да стане по-добър за теб.
Той иска да бъдеш щастлив

Когато взема сериозни решения, той винаги преценява какви чувства ще предизвика у вас. Съпругът ви винаги се стреми да ви направи щастлива, независимо какво правите.
Той се грижи за теб

Той прави за вас това, което дори не е нужно да искате. В крайна сметка той помни вашите предпочитания и желания, той не пренебрегва вашите чувства, винаги ги взема предвид.
Той винаги е готов на компромис

Ако има кавга между вас, той винаги се опитва да намери компромис. Той не обича да псува, но когато все пак се случи кавга, вие двамата бързо се учите от грешките си и продължавате напред.
Той не обръща внимание на другите жени

Когато други жени са наоколо, той не им обръща внимание: не гледа, не флиртува. Знаеш, че винаги можеш да му се довериш.
Той забелязва и най-малките детайли

Съпругът ви забелязва всякакви малки неща, които могат да ви направят щастливи. Когато му кажете нещо, той си спомня и след това го превръща в реалност.
Той дава най-добрия съвет

Когато имате нужда от съвет, той е готов да изрази своята гледна точка, дори и да е различна от вашата. В същото време той не ви оказва натиск, но в същото време запазва собственото си „аз“.