Първи сексуален контакт

Първи сексуален опит

Често това се случва в ужасни антихигиенични условия, набързо, в състояние на алкохолно опиянение, под игото на страхове и натиск от по-активна страна, насила и не носи щастие или удовлетворение на никой от участниците. Напротив, остава в паметта като нещо неприятно, болезнено и отвратително. Това, което не искате да си спомняте и бързо бихте изтрили от живота.

Първият сексуален опит е здраво запечатан в съзнанието на човек, независимо от неговото желание. Особено важно е за жената, като по-възприемчиво и емоционално същество. Неуспешният първи опит много често е причина за фригидността на жената, нейното безразличие към секса, неспособността й да изпита оргазъм, сексуалната дисхармония и негативното й отношение към мъжете като цяло.

И тя ще бъде много щастлива, ако първият партньор е знаещ, опитен, тактичен и предпазлив човек. И обичащи, разбира се! Защото тя неволно ще прекара всичките си последващи връзки през впечатленията и чувствата от първата си нощ. Какви ще бъдат: приятни, не съвсем или ужасни? До голяма степен зависи от самата нея…
Страховете на момичето

Първият път обикновено е болезнен, страшен и неприятен. И ако партньорът е груб и невнимателен, това също е горчиво. И не вярвайте на вашите „опитни“ непълнолетни приятелки, които за първи път „се изкачиха на небето“ и изпитаха „райско удоволствие“. Това е лъжа! Това е физиологично невъзможно, защото е травматично (дори хименът да е еластична, не скъсана, а разтягаща се естествена бариера). Дори ако първият мъж е опитен, внимателен и любящ, малко вероятно е момичето да изпита оргазъм. Това е по-скоро изключителен случай, отколкото правило.

И ако се случи интимност с връстник, който е млад и неопитен като нея, тогава, уви, някои не много приятни и дори любопитни моменти не могат да бъдат избегнати. Но всичко е поправимо, ако младите го направят от любов, емоционална привързаност, съзнателно и доброволно. И най-важното, внимателно. И ако всичко се случи по различен начин: случайно, от глупост, поради страх …

От такова нелепо и тъжно преживяване момичето най-често издържа на впечатлението за разочарование и е отвратено от секса, понякога в продължение на много години. Повтарям, много женски проблеми в секса са свързани именно с първия неуспешен сексуален опит.
Защо момичетата все още го правят
За момичетата това е романтика

Поради разликата в мотивацията и нивата на сексуално развитие на момче и момиче в юношеството и ранното юношество. Това е свързано с това как гледат на въпросите на любовта и приятелството. Момиче на възраст 14-18 години се интересува от въпроса за романтичното влюбване, платоничните любовни връзки и нежното приятелство.

Те обичат да четат любовни романи и да гледат мелодрами и да си представят връзката между мъж и жена по красив и романтичен начин на взаимна симпатия, доброта и нежност. В мечтите си те са много далеч от животинските инстинкти и импулси на плътта, която все още дреме в тях. Проявата на активност от страна на младите мъже ги плаши, отблъсква, обърква и дори ги разстройва. Сексуалността ще се събуди в тях много по-късно.
За младите мъже това е плътско удоволствие.

Момчетата, от друга страна, от около 17 до 24 години, отначало несъзнателно, а след това все по-определено, изпитват много специфично телесно желание за близост с момиче. Те искат секс. И те все още не са достигнали високата духовност на отношенията с жена. Тя ще се появи в тях по-късно в по-зряла възраст. Междувременно те са привлечени със страшна сила към женското тяло. Момичето, което не разбира това, се поддава на желанията му, бъркайки ги с любов от висок духовен порядък. Много често измислените връзки, извадени от любовните романи и надникнали във филмите, изглеждат като любов – и тя решава за първото преживяване.

Някои момичета не съзнават, че си „играят с огъня“, разголвайки съблазнителните части на фигурата си, краката, гърдите. Те провокират момчетата с дрехите, поведението си, сякаш им позволяват да желаят себе си. На много момчета им е наистина трудно да устоят на това. Така възникват случайни и ранни връзки, дължащи се само на непоносимо желание за телесно сближаване. За съжаление, те са далеч от истинската любов и близост, въпреки че неопитните млади хора се възприемат така.
Страх да не бъдеш „бяла врана“

Момичето се поддава на молби, желания и заплахи поради страха да не бъде отхвърлено, осмивано, да изглежда по-лошо от другите, различно от колективно формирания образ на „своето момиче”, който го доминира в обществото на връстниците.

Тези. предприема тази стъпка от страх, а не от любов. Понякога това се случва случайно в състояние на неконтролирано и неосъзнато влечение под въздействието на алкохол. В такива случаи момичето не е застраховано от нищо. Особено ако тя не е твърде придирчива в срещите и сред антуража й има момчета със съмнителна репутация. По правило подобно преживяване не води до нищо добро. И голяма любов, и още повече брак (за който всеки тайно мечтае) тук не мирише.
Напук на всички

Някои съвременни момичета навлизат в половете нови връзки като шокиращи, за отмъщение, за да дразнят родителите, да бъдат известни сред връстниците си като напреднали, заради интереса, за да изглеждат по-стари и по-привлекателни в очите на противоположния пол.

Често от такива „експериментатори“ жени израстват цинични и безразлични към нормалните човешки отношения. Те свеждат всякакви отношения между половете до леглото, а също така се отличават в изкуството на телесните удоволствия. Но малко от тях успяват да се отпуснат истински по време на секс. Защото безразборните връзки и експерименти, уви, не укрепват тяхната женственост, а я унищожават, опустошавайки душата им, която губи способността за съучастие, съпричастност и фино вътрешно усещане на друг човек.

Всеобщото мнение, че най-добрите съпруги се женят за своите проститутки, е силно съмнително. По простата причина, че най-добрата съпруга е преди всичко близък човек. духовно близки. Можете да овладеете хиляди техники за релаксация в леглото, да се научите да играете хиляди секс игри, но никога да не се научите да бъдете жена: мека, мила и толерантна към единствения човек, който ще стане ваш съпруг.

Когато една жена продава тялото си на мнозина, независимо дали за експеримент и удоволствие или за пари, тя не се учи как да изпитва безкористна любов. Тя губи себе си като жена, с всеки нов партньор не печели, а губи частица от душата си. Защото тялото й е така устроено: то не може да съществува отделно от ума и сърцето.

Защото цялото й тяло е включено в сексуалните отношения. Влизайки в сексуални отношения, тя придобива мъжка сила и енергия на телесния план, но предава част от вътрешното си същество. Когато това не се случи, но се случи „гол“ секс, тогава в тази „жена“ няма жена или все още не.

Може да се предположи, че това е само субективно мнение на автора и че съвременният живот е много по-толерантен към сексуалните проблеми. Но никой не може да ме убеди, че влизайки в сексуални отношения с мъж, жената никога не мисли за любов (поне за миг, поне в ъгъла на съзнанието си), а се занимава само с баналния въпрос за сексуалната релаксация или възможност за упражнения в леглото. Покажете ми тази жена, искам да я погледна в очите!
Първият път е важен

За всяко момиче въпросът за първата нощ е един от най-важните въпроси в живота. Без значение какво. Защото то определя целия й бъдещ живот с мъжете и е пряко свързано с чувството й за щастие. Следователно момичето трябва да се отнася към него внимателно и отговорно.