22 начина да сте супер жена

Ако искате да станете супержена, неуязвима и съвършена, вземете на борда няколко практични съвета, за да бъдете не само в редиците на нежния пол, но и наравно със силните.
1 – Приключване на всички случаи

В криминалните телевизионни сериали безнадеждните случаи, които никога не могат да бъдат затворени, се наричат ​​​​“обесване“. Като правило, вие си спомняте вашето „висене“ в най-неподходящите моменти: преди лягане, по време на секс, в разгара на работния ден … Но междувременно трябва да действате по различен начин. Вземете три дни почивка и свършете всичко, което можете. Платете сметки за комунални услуги, най-после идете на гинеколог и мамолог, довършете полата, която срязахте преди две години. Когато се отървете от мислите, които са ви преследвали в продължение на много месеци, ще станете неуязвими, като Дънкан Маклауд от клана Маклауд.
2 – Културно и без сълзи

Купете си всички компактдискове и филми, които смятате, че трябва да има в къщата. В момент на слабост можете да пуснете любимата си музика или филм и да забравите за всичко, а след това настроението ви определено ще се промени.
3 – Собствен проект

Малцина от хората наоколо се замислят какво ще правят след това. Затова седят десет години на едно място. Но никога не знаете какво ще се случи, ако внезапно осъществите детска мечта и сериозно се заемете с рисуване или пеене, или се научите да правите кукли, или пътувате из Европа с автобус… Такива идеи ви позволяват да се развивате. Вземете календар и оградете днешния ден в него: този ден официално ще се счита за деня, в който е започнал проектът.
4 – Щедрост

Логично, силен човек е този, който има от всичко по много: възможности, внимание, пари. И ако го раздавате на всички наляво и надясно, тогава вие самите няма да получите нищо. Всъщност всичко се случва точно обратното: когато даваш повече, отколкото вземаш, ставаш по-силен. Научно обяснение на този факт все още не е намерено. Най-добре беше казано в една детска песен: „Сподели усмивката си и тя ще ти се върне повече от веднъж“.
5 – Дневник

Ако имате навика да записвате (или скицирате) какво ви се случва всеки ден, винаги ще имате какво да правите на дълга опашка или просто в студена вечер. Не е нужно да се обаждате на приятелка и да слушате какъв гений е настоящият й приятел и какъв олигофрен се оказа предишният. Въпреки че винаги съм не харесвал това име – „дневник“, и още повече, записването на всичко, което се случва подред (същите празни приказки, само на хартия), но поставянето на преживяванията и болезнените неща на хартия е удоволствие! И най-важното е, че е полезно.
6 – Просто се отпуснете

От такава проста дейност като почивка, силата се увеличава значително. Но почивката не е танци в клуб или съботно пране и чистене. Почивката е когато няма мисли. Нито един. Когато не можеш да погледнеш в бъдещето след вечеря. И така, кога за последен път наистина си взехте почивка? Разбира се, че мога да си почивам с приятелките си, но с тях винаги ме влече да си говорим за миналото и неприятни неща, а това те прави много уморен и напрегнат, когато отново си натоварен с дългогодишни проблеми. Изходът от тази ситуация е пътуване някъде без приятелки, където няма философски разговори, но има релакс за мозъка.
7 – Грижа за родителите

Ако родителите ви са ненатрапчиви, не ви манипулират и не изискват да прекарвате всеки уикенд с тях на село, като северен елен, изкопавайки корени изпод снега, тогава мисълта, че те се нуждаят от грижи, може да не ви дойде на ум за дълго време.глава. Но най-доброто време да започнете е сега. Помислете какво не могат да направят за себе си. Например, мечтая майка ми най-после да почива в санаториум, при това приличен.
8 – Гуру

Разберете на кого искате да приличате и по какъв начин. Не е необходимо да „създавате идол за себе си“, не става дума за това. Просто ако се възхищавате на това как вашият млад мъж играе Civilization с концентрация и ентусиазъм, заимствайте концентрацията му и я насочете в някаква по-смислена посока.Ако се учите от всеки човек, когото видите пред себе си, няма да сте равни.
9 – Изход от черупката

Да повлияеш на външния свят, да го промениш – това се нарича мъжка сила, а не мускули. Огледай се. Доволен ли си от всичко? Тогава не променяйте нищо. Но има моменти, когато наистина искате да направите света около вас малко по-привлекателен. Ако изведнъж ви се стори, че вашият микрорайон ще бъде много украсен с добра сладкарница, помислете дали искате да сте човекът, който го отваря. Аз лично винаги съм се дразнил от сивите стени на спалните помещения, исках да взема спрей с боя и да украся този свят!
10 – Карам

Драйв е дума, която означава забавление и дори радост. Разберете какво ви кара да се радвате, можете дори да напишете възможно най-много от тези неща на лист хартия. Изваждайте го всеки път, когато сте тъжни. Спомняйки си колко хубаво беше последния път, когато вие и вашите приятели танцувахте до сутринта в клуба, може би ще ви направи щастливи и следователно силни. Още по-добре, отидете там, където искате да бъдете, където се чувствате като риба във вода.
11 – Помощ на другите

Това е просто: хора и се делят на помагащи и помагащи. Кой от тях е силен и кой слаб е ясно без коментар.
12 – Способност да поискате помощ

Но слабите искат помощ, ще кажете. Не, слабите се страхуват да помолят приятелка да дойде през нощта – ами ако тя откаже? Уморих ли се от нея? Всъщност, като се обадите на приятел, майка или „гадже“ и честно кажете, че имате нужда от тяхната помощ днес, бързо ще преодолеете криза или други проблеми. Основното нещо е да не повтаряте заявката твърде често. Но това, което поискате, трябва да бъде върнато.
13 – Мисли за бъдещето

Всеки ден правете нещо, което смятате, че ще донесе плод в бъдеще. Може да бъде всичко: например изучаване на чужд език. Например, ще се погрижа за здравето си, и то по приятен начин, и ще се науча на професионален фризьор. Има дни, в които нищо не може да се направи за утре. Чувствате се добре, може би дори много добре. Но можете да се почувствате силни само в онези дни, когато се случи нещо, което ще се развие в бъдеще.
14 – Медитация

Да отидете в манастир в Тибет за истинска медитация и да седите там два месеца, докато тук без вас не се знае кой хваща най-интересната работа и ходи на най-добрите концерти на сезона – не всеки ще хареса тази идея. Но за кратко време е необходимо да позволите на собствените си да плуват във всяка посока. Всеки човек има нужда от пет минути усамотение – дори и в най-натоварените дни, дори при наличието на взаимна луда любов. Съгласен? След това първо медитирайте каква музика и атмосфера са ви необходими за това.
15 – Мъже

Запитайте се дали има достатъчно мъже във вашето обкръжение. Една жена има нужда от мъжки комплименти като въздух. И хоровото пеене на приятелите ви за новата ви блуза няма да ги замени за вас. Когато се чувствате секси, вие се чувствате мощни.
16 – Сдържаност

Понякога няма друг начин да постигнете своето, освен да кажете „добре!“ в момента, в който най-много ти се иска да разкъсаш събеседника си на хиляди малки мечета. Разказваш му всичко. Тогава. Ако искаш. Междувременно нека прави каквото се иска от него.
17 – Самота

За да тренирате правилно да сте сами и да се чувствате добре, ще трябва да заминете „за една седмица в Комарово“. В града има твърде много конвенции. Но ако се научите да се наслаждавате на самотно пътуване до кина и кафенета, тогава няма да се страхувате от никакъв брак: ще бъдете самодостатъчни.
18 – Болка

Болката може да бъде много неприятна, понякога плачем от нея, но сама по себе си тя все още не е трагедия. Жените знаят много по-добре от мъжете, че има болка, която просто трябва да изтърпите. И това, между другото, е тяхната сила.
19 – Оргазъм

Сексът често отслабва мъжете, те искат да спят, а има случаи, които обикновено го третират като тежка работа. Една жена след оргазъм също иска да спи, но най-често е твърде добра, за да спи. И когато е щастлива, тя е силна.
20 – Смях и самоирония

Разкажете на служителите забавна история от личния си живот – какво може да бъде по-безобидно и хората ще посегнат.
21 – Влюбване

Влюбената жена е способна на всичко. Тези. абсолютно. Основното нещо е да намерите някого, в когото да се влюбите!
22 – Мистерия

Има неприятни тайни, които няма да признаете на никого. Но те не направиха никого по-силен. И има, може би, глупости, но много сладки. Нека вашата тайна е положителна. И нека има много такива тайни. Кажете, че сте отишли ​​за хляб и отидете в пицария недалеч от дома си, поръчайте си кафе, седнете и мечтайте. И не е нужно да говорите за това. Трябва да има някаква мистерия в една жена. Но всичко това са думи. Смисълът им е да започнат да действат, т.е. не се впускайте в приказки тук, но вземете и го направете както трябва! Запомнете: за да станете по-силни, трябва да действате!